MEMPHIS

MEMPHIS Shoarma Pizzeria

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 3474 beoordelingen
26 jul 2021 om 21:53 Ik heb 2 happen van de Gorgonzola pasta kunnen eten voordat ik misselijk werd omdat het bakje ongelooflijk veel saus bevatte in verhouding tot de pasta. Het zelfde gelde voor de salade die doorweekt was in dressing.
26 jul 2021 om 20:56 Top.. ik en mijn vriendin vonden de pizzas heerlijk.. de bezorger was ook zeer vriendelijk
24 jul 2021 om 21:10 Heerlijk gegeten, precies op het afgesproken tijdstip bezorgd. Top !
24 jul 2021 om 20:34 Eten was perfect, volgende keer mag er wel iets meer knoflooksaus in. Bezorging was geweldig en het eten was goed warm. Memphis is al jaren goed, zolang ze al in Molenwijk zijn gevestigd.
24 jul 2021 om 9:02 Top pizzas
22 jul 2021 om 23:09 Lekkere pizza, lekker toetje, snelle bezorging, volgende keer weer hier!
19 jul 2021 om 21:54 Eten was erg matig 2 pizza besteld was erg droog en niet lekker. 2 balkjes knoflook saus gekocht die waren volgens mijn over de datum was zuur en rook niet lekker die zijn gelijk de prullenbak ingegaan
18 jul 2021 om 12:05 Super snel en lekker. Personeel eeg vriendelijk!
14 jul 2021 om 20:49 Zoals altijd top
13 jul 2021 om 19:18 Toppie !
11 jul 2021 om 19:59 De pizza's waren heerlijk !
11 jul 2021 om 2:34 Ik bestel vaak bij jullie en heb nooit klachten. maar wat ik vandaag gekregen heb was even schrikken. Patat was aardappelpuree en de Shake zat in het zakje inplaats van de beker. Ik weet dat jullie beter kunnen dan dit! Toch 5*5*