MEMPHIS

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 3894 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Memphis. Meer weten? Ontdek meer

29 nov 2022 om 21:04 Prima alleen een extra blik cola vergeten of was het uitverkocht ?
29 nov 2022 om 19:40 Calzone pizza was verbrand, maar dat was eruit gesneden??? Was verder wel goed te eten, als dat niet zo was dan had ik hem terug gestuurd, nu niet gedaan vanwege voedsel verspilling, vreemd vond ik het wel. Verder had ik chocolade cake, daar zat de s
29 nov 2022 om 19:03 Eten was niet warm, erg jammer....
29 nov 2022 om 1:00 hoop gezeik over de bestelling eten terug laten halen en op de goede manier bezorgd gekregen
28 nov 2022 om 21:18 Weer geen bakje bolognesesaus gehad, terwijl ik het wel in de opmerkingen had gezet., jammer. Voor de rest was het wel goed
27 nov 2022 om 21:42 Heerlijk!
27 nov 2022 om 20:36 Lekker
27 nov 2022 om 16:11 Bezorging super goed en snel maar het eten echt veel minder goed dan we gewend zijn van jullie! Heel jammer
25 nov 2022 om 21:29 Er was verge Ik had gevraagd om oregano en heel veel knoflook op de pizza, dat zat er NIET op, heel jammer, het was niet de eerste keer dat me dit overkwam. Goed lezen is kennelijk heel moeilijk. De pizza smaakte verder goed.
23 nov 2022 om 19:16 Was super lekker en snel bezorgd! Top
21 nov 2022 om 6:37 eten erg laat bezorgd. na 2x bellen en de eigenaar is ook onbeleefd aan de telefoon
21 nov 2022 om 1:04 Op de site stond 20 min bezorgtijd werd dus meer dan drie keer zo lang